dimecres, 31 de gener del 2024

Ruta de Santa Eulalia, copatrona de Barcelona: visita guiada por la Barcelona romana y medieval.— Sábado 10 de febrero, a las 10h.



(En castellano, a continuación)

 

Amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona, el Cercle organitza una ruta a peu per la ciutat romana i medieval, amb visita als llocs on la santa patrona va viure, va sofrir martiri i va lliurar la seva ànima al Senyor durant la persecució de l'Emperador Dioclecià (s. IV), i on les seves restes van ser descobertes pel bisbe Frodoí al segle IX i transportades en solemne processó (que emularem) fins a la Catedral de Barcelona, on reposen a l'actualitat. Allí, pregarem davant el sepulcre de la santa i la honrarem amb fervor.

És una oportunitat per a portar a la memòria els temps de Santa Eulàlia, quan l'Església fou cruentament perseguida i els màrtirs de la qual van forjar la Cristiandat que va permetre, en temps de Frodoí, formar una societat els costums i les lleis de la qual tenien com a centre a nostre Senyor Jesucrist.

La ruta guiada tindrà lloc, si a Déu plau, el dissabte 10 de febrer, a les deu del matí, en la Plaça de la Catedral de Barcelona.

Interessats a assistir, poden enviar correu electrònic a l'adreça: carlismobarcelona@gmail.com

Santa Eulàlia, pregeu per nosaltres.

Visca Crist Rei!

 


 

En castellano:


Con motivo de la festividad de Santa Eulalia, copatrona de Barcelona, el Círculo organiza una ruta a pie por la ciudad romana y medieval, con visita a los lugares donde la santa patrona vivió, sufrió martirio y entregó su alma al Señor durante la persecución del Emperador Diocleciano (s. IV), y donde sus restos fueron descubiertos por el obispo Frodoino en el siglo IX y transportados en solemne procesión (que emularemos) hasta la Catedral de Barcelona, donde reposan en la actualidad. Allí, rezaremos ante el sepulcro de la santa y la honraremos con fervor.

Es una oportunidad para traer a la memoria los tiempos de Santa Eulalia, cuando la Iglesia era cruentamente perseguida y cuyos mártires forjaron la Cristiandad que permitió, en tiempos de Frodoino, formar una sociedad cuyas costumbres y leyes tenían como centro a Nuestro Señor Jesucristo.

La ruta guiada tendrá lugar, D.m., el sábado 10 de febrero, a las diez de la mañana, en la Plaza de la Catedral de Barcelona.

Interesados en asistir, pueden enviar correo electrónico a la dirección: carlismobarcelona@gmail.com

Santa Eulalia, rogad por nosotros.

¡Viva Cristo Rey!

 





 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.