divendres, 19 de gener del 2024

Missatge del dia de Reis d'En Sixte Enric de Borbó

S.A.R. En Sixte Enric de Borbó ha rebut en audiència a la casa del Berry, on es recupera dels problemes de salut que va patir l'any passat, a un petit nombre de col·laboradors propers entre els quals es trobaven la Comtessa de Castries i el professor Miguel Ayuso, president del Consell d'Estudis Hispànics Felip II, situat sota lo seu Alt Patronatge. Va voler, amb ocasió de la vigília del dia de Reis, lliurar-los un missatge per als seus lleials:

 



A los meus estimats carlins,

Aprofito la Festa de l'Epifania de Nostre Senyor, que ho és també de la Monarquia Tradicional, i la visita de qui he designat Cap de la meva Secretaria Política, per a dirigir-me als lleials de la Hispanitat escampada pels cinc continents.

Sabeu que he passat un any amb pèrdues de salut, de les quals no m'he refet plenament. No sé què ens oferirà la Providència per a l'any que tot just comença. Però vull dir-vos que, a més d'agrair les vostres oracions i mostres d'afecte —que he sentit i m'han commogut—, segueixo amb interès les vicissituds de los nostres pobles, de la Cristiandat i del món, així com de la Santa Església, tan atribolats aquells en quant aquesta. També l'acció de la nostra Comunió, mitjançant les autoritats en què hem delegat i els Cercles en què es recolzen, dels quals m'arriben notícies esperançadores.

Us encareixo l’enfortiment de la disciplina en aquests temps que requereixen la claredat més gran de doctrina i la unitat d'acció. Per la qual cosa acabo de traslladar les oportunes instruccions. Plagui a Déu que pugui trobar-vos aviat en persona.

Al Berry, cinc de gener de dos mil vint-i-quatre.

Sixte Enric

 



Original en castellà, a la plana de la Comunió Tradicionalista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.