divendres, 14 de gener del 2022

Comunicat de la Comunió Tradicionalista del Principat de Catalunya amb motiu de la retirada del monument als Requetés a Montserrat

El pedestal, sense monument ni placa. Foto El Punt Avui, 14 de gener de 2022
 

(Original en catalán. Traducción al español, a continuación)

La «Generalitat» i l’Abadia retiren sense avís el monument al Requeté de Montserrat


L’odi dels uns i la covardia dels altres, cap a la destrucció de la Història



La mal anomenada Generalitat de Catalunya, en trista conxorxa amb l'Abadia de Montserrat, ha retirat el monument del requeté malferit que mirava la muntanya de Montserrat i que s'emplaçava davant de la Cripta-Mausoleu on hi reposen fins a l'eternitat els cossos de 319 requetés del Terç de Ntra. Sra. de Montserrat.  

Aquests requetés eren soldats catalans heroics que es van alçar l'any 1936 per a defensar la bandera de la Tradició i de Catalunya, en contra de la Revolució dels sense Déu.

Hi havia requetés de tota condició social i edat: hi compartien trinxera pares i fills, germans bessons, i inclús hi va haver un cas de trigèmins lluitant plegats. Eren pagesos, proletaris, estudiants, professionals, seminaristes, aristòcrates, o fills de famílies acomodades: lluitaven tots junts per a defensar la nostra terra catalana de l'odi revolucionari. Molts d'ells no parlaven castellà, i els oficials havien de donar les ordres en català per a fer-se entendre. Durant els descansos, resaven el Rosari a les trinxeres. I cada matí, abans de la batalla, assistien a la Santa Missa i hi combregaven.

Aquests requetés varen lluitar sense odi per a defensar la Tradició i la Religió, perquè estimaven allò que defensaven. Però els revolucionaris d'avui, d'ahir i de sempre, actuen perquè odien i perquè volen eliminar i destruir allò que odien. Eliminar-ho inclús de la Història.

Es tracta d'un odi antic, profund; d'una revolució constant a la Història i que es remunta fins al non-serviam primigeni. És aquest odi antic dels sense Déu revolucionaris, juntament amb una mal dissimulada set de venjança guerra-civilista, el que ressorgeix avui dia sota la màscara de la «memòria democràtica». 

Però no és ni memòria ni democràtica: en realitat és l'Amnèsia Totalitària amb la qual la (mal anomenada) Generalitat roja-separatista —amb  la covardia de l'actual Abadia rosa-separatista— vol adaptar la història i la realitat, com plastilina, al motlle de la seva petita ideologia.

Aquests odi i covardia són els únics que expliquen els detalls de la vergonyosa retirada del monument: amb nocturnitat, sense previ avís, i tot i la promesa solemne de l'Abat de què no es tocaria ni la Cripta-Mausoleu ni el monument.

Els carlins de lo Principat ni odiem com els uns, ni som covards com els altres. Lluitem perquè estimem allò que defensem, i ho defensem amb masculinitat i noblesa: per això, ens mantindrem més fermes encara en la defensa de la Catalunya mil·lenària i tradicional, i de la Religió, envers l'odi revolucionari dels sense Déu i de la covardia dels seus acòlits.

Visca Crist Rei!

Visca la Moreneta! 

 

Principat de Catalunya, 14 de gener de 2022


Círcol Tradicionalista Ramon Parés y Vilasau, Barcelona.
Comunió Tradicionalista.



* * * * *





 

(Traducción al español)

La «Generalidad» y la Abadía retiran sin aviso el monumento al Requeté de Montserrat 


El odio de unos y la cobardía de otros, hacia la destrucción de la Historia 


La mal denominada Generalidad de Cataluña, conchabada tristemente con la Abadía de Montserrat, ha retirado el monumento del requeté malherido que miraba a la montaña de Montserrat y que se emplazaba ante la Cripta-Mausoleo donde reposan hasta la eternidad los cuerpos de 319 requetés del Tercio de Ntra. Sra. de Montserrat. 

Estos requetés eran soldados catalanes heroicos que se alzaron en 1936 para defender la bandera de la Tradición y de Cataluña, en contra de la Revolución de los sin Dios.

Había requetés de toda condición social y edad: compartían trinchera padres e hijos, hermanos gemelos, e incluso hubo un caso de trillizos. Eran campesinos, obreros, estudiantes, profesionales, seminaristas, aristócratas o hijos de familias acomodadas: luchaban todos juntos para defender nuestra tierra catalana del odio revolucionario. Muchos de ellos no hablaban castellano, y los oficiales tenían que dar las órdenes en catalán para ser entendidos. Durante los descansos, rezaban el Rosario en las trincheras. Y cada mañana, antes de la batalla, asistían a la Santa Misa y comulgaban. 

Estos requetés lucharon sin odio para defender la Tradición y la Religión, porque amaban lo que defendían. Pero los revolucionarios de hoy, de ayer y de siempre, actúan porque odian, y porque quieren eliminar y destruir aquello que odian. Eliminarlo incluso de la Historia. 

Se trata de un odio antiguo, profundo; una Revolución recurrente que se remonta hasta el non serviam primigenio. Es este odio antiguo de los sin Dios revolucionarios, unido con una mal disimulada sed de venganza, lo que resurge hoy día bajo la máscara de la «memoria democrática». 

Pero ni es memoria ni es democrática: en realidad es la Amnesia Totalitaria con la cual la (mal denominada) Generalidad roja-separatista —con la cobardía de la actual Abadía rosa-separatista— quiere adaptar la historia y la realidad, cual plastilina, al molde de su pequeña ideología. 

Estos odio y cobardía son los únicos que explican los detalles de la vergonzosa retirada del monumento carlista en Montserrat: con nocturnidad, sin previo aviso, y a pesar de la promesa solemne del Abad de que ni la Cripta-Mausoleo ni el monumento serían objeto de modificación alguna. 

Los carlistas del Principado ni odiamos como los unos, ni somos cobardes como los otros. Luchamos porque amamos lo que defendemos, y lo defendemos con masculinidad y nobleza: por eso, nos mantendremos más firmes aún, si cabe, en la defensa de la Cataluña milenaria y de la Religión, ante el odio revolucionario de los sin Dios y la cobardía de sus acólitos. 

 
¡Viva Cristo Rey!


¡Viva la Virgen de Montserrat! 

 

Principado de Cataluña, 14 de enero de 2022.



Círcol Tradicionalista Ramon Parés y Vilasau, Barcelona.
Comunión Tradicionalista.

 

* * * * *


 

SÍGANOS en:  

Twitter: https://twitter.com/carlismo_bcn 

Facebook: https://www.facebook.com/CarlismoBarcelona

Instagram: https://www.instagram.com/carlismobarcelona/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDLIZi4-6La1GNylIJGqQNg 

Vimeo: https://vimeo.com/carlismobarcelona

 

 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.