dimarts, 1 de febrer del 2022

Gràcies a tots, carlins de Montserrat! / ¡Gracias a todos, carlistas de Montserrat!

 


Gràcies a tots, carlins de Montserrat!


L’ultratge ha estat desagreujat. Després de la covarda i impia retirada del Monument al Requeté jacent a Montserrat per part de l'Abat Gasch de connivència amb la «Generalitat», els carlins hem complert amb el que demanda l'honor, la consciència i la religió. 

Dissabte passat 29 de gener, en un acte multitudinari, litúrgicament molt digne, i amb un Manifest de justa duresa —proporcionada al perjudici rebut—, hem reparat la profanació.

Gràcies a tots els assistents —catalans i carlins de bé— que, interpel·lats per aquesta infàmia, heu omplert l'esplanada de l'Abadia de Montserrat per a honrar als nostres màrtirs i perpetuar la seva memòria. En efecte, amb la vostra assistència, heu impedit que els nostres màrtirs caiguin en l'oblit, al qual pretenen llançar-los els qui odien la Fe única i veritable per la qual aquells van vessar la seva sang. Aquest odi és l'única motivació, i no pas cap altra, que s'amaga sota la menyspreable llei de memòria democràtica.

Gràcies també als monjos de Montserrat i concretament al seu Prior, el P. Bernat Juliol, per haver rebut personalment al final de l'acte el Manifest de mans de la lectora del mateix —una entusiasta margarida— i del president del Cercle Tradicionalista Ramón Parés i Vilasau, de la Comunió Tradicionalista —que va impulsar l'acte—, en una trobada d'una hora de durada.

Gràcies a S.A.R. En Sixte Enrich de Borbó qui va enviar un gentil missatge d'adhesió a l'acte.

Gràcies a la Moreneta, la nostra Mare del Cel, que intercedeix sempre per nosaltres i ens va regalar un dia assolellat i primaveral en ple mes de gener, per a major lluïment de l'acte, i a major glòria del seu Fill i dels seus màrtirs.

Visca Crist Rei!


 * * *

 


 

¡Gracias a todos, carlistas de Montserrat!


La afrenta ha sido desagraviada. Después de la cobarde e impía retirada del Monumento al Requeté yacente en Montserrat por parte del Abad Gasch en connivencia con la «Generalidad», los carlistas hemos cumplido con lo que demanda el honor, la conciencia y la religión. 

El pasado sábado 29 de enero, en un acto multitudinario, litúrgicamente muy digno, y con un Manifiesto de justa dureza —proporcionada al perjuicio recibido—, hemos reparado la profanación.

Gracias a todos los asistentes —catalanes y carlistas de bien— que, interpelados por esta infamia, habéis llenado la explanada de la Abadía de Montserrat para honrar a nuestros mártires y perpetuar su memoria. En efecto, con vuestra asistencia, habéis impedido que nuestros mártires caigan en el olvido, al cual pretenden arrojarlos quienes odian la Fe única y verdadera por la que aquellos derramaron su sangre. Ese odio es la única motivación, y no otra, que se esconde tras la despreciable ley de memoria democrática.

Gracias también a los monjes de Montserrat y concretamente a su Prior, el P. Bernat Juliol, por haber recibido al final del acto el Manifiesto de manos de la lectora del mismo —una entusiasta margarita— y del presidente del Círculo Tradicionalista Ramón Parés y Vilasau, de la Comunión Tradicionalista —que impulsó el acto—, en un encuentro de una hora de duración.

Gracias a S.A.R. Don Sixto Enrique de Borbón quien envió un gentil mensaje de adhesión al acto.

Gracias a la Moreneta, nuestra Madre del Cielo, que intercede siempre por nosotros y nos regaló un día soleado y primaveral en pleno mes de enero, para mayor lucimiento del acto, y a mayor gloria de su Hijo y de sus mártires.

¡Viva Cristo Rey!

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.