dijous, 11 de febrer del 2021

ELECCIONES AUTONÓMICAS EN CATALUÑA: ABSTENCIÓN


Elecciones autonómicas en Cataluña, febrero 2021: abstención

Las elecciones llamadas democráticas nunca facilitan la elección de verdaderos representantes ni la formación de verdaderos gobiernos. En el caso de la España actual, la legislación electoral las convierte en un espectáculo caro e innecesario, en el cual los partidos políticos del régimen sólo deciden la porción de poder que cada uno de ellos disfruta. Dentro de España, en Cataluña esos vicios se han llevado al paroxismo. El afán totalitario de un separatismo grotesco ha encontrado perfecto encaje en el régimen constitucional de 1978, protector de todas las disfunciones.

A las elecciones autonómicas convocadas, desconvocadas y reconvocadas en Cataluña para el domingo 14 de febrero de 2021 no concurre ninguna candidatura a la cual un catalán, español y cristiano pueda otorgar el voto. Procede, pues, la abstención.

Comunión Tradicionalista del Principado de Cataluña
Barcelona, febrero 2021.


Eleccions autonòmiques a Catalunya, febrer de 2021: abstenció

Les anomenades eleccions democràtiques mai han facilitat l’elecció de vers representants del poble ni la formació de governs veritables. La legislació electoral vigent a Espanya a dia d’avui les converteix, les susdites eleccions, en un espectacle car endemés d’innecessari, puix que els partits polítics del règim les empren solament per decidir quina porció de poder ha de gaudir cadascun d’ells. Aquest vici lamentable, comportat per les eleccions, s’ha dut al paroxisme a Catalunya més que en qualsevulla altra regió d’Espanya. La propensió al totalitarisme del separatisme més estrafolari ha tingut perfecta cabuda en el règim constitucional de 1978, protector de tota mena de malvestats.

A les properes eleccions autonòmiques del 14 de febrer convocades, desconvocades i convocades de nou a Catalunya, no s’hi presenta, doncs, ni una sola candidatura a la que pugui donar el seu vot cap català, espanyol i cristià. S’imposa, en conseqüència, l’abstenció.

Comunió Tradicionalista del Principat de Catalunya
Barcelona, febrer de 2021.




Secretaría Política de S.A.R. Don Sixto Enrique de Borbón
Comunión Tradicionalista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.